Prima Pagina      Cosmetica      Sampoane

SAMPOANE SI BALSAME


SAMPOANE SI BALSAME SPECIALE
CLEAN START SHAMPOO
   
 
Acest sampon are o capacitate extraordinara de curatare, rezultatul final – reda parului un aspect proaspat. Clean Start Shampoo indeparteaza grasimile, petele, resturile de balsam sau alte produse de cosmetica folosite frecvent. Este un sampon diferit fata de cele cu uz frecvent. Contine un ingredient acidifiant pentru a indeparta reziduurile de la alte produse cosmetice. Se recomanda folosirea saptamanala sau lunara in functie de tipul de ingrijire al animalului. Formula sa cu Pro-Vitamin permite o curatare profunda a firului de par fara a afecta structura acestuia.
Recomandat pentru toate tipurile de blana. Confera blanii un aspect proaspat si sanatos inca din timpul spalarii. Previne caderea parului.


AFTER U BATH

After U Bath – este o solutie de clatire finala, ce confera un ajutor substantial in vederea perierii si pieptanarii animalului. Reduce din timpul necesar uscarii. Indeparteaza urmele de sampon din par. Nu va molesi/inmuia nici un tip de par.

After U Bath este recomandat tuturor tipurilor de par si in mod particular acelui tip de par ce isi pierde textura atunci cand este dat cu fixative grele. After Bath sigilieaza porii, adauga un plus de rezistenta si hidratare parului, insa fara a-i da un aspect mat sau uleios.  Prin utilizarea produsului After Bath puteti obtine avantaje semnificative, decat daca a-ti utiliza alte produse de intretine obisnuite. After Bath indeparteaza toate urmele de sampon ramase in par dupa spalare, sigileaza, da flexibilitate, hidrateaza, astfel incat puteti pieptana si peria cu mare usurinta, fara a incarca chiar si cel mai delicat par.

Nota: Folositi After Bath dupa aplicarea produselor de tratament de culoare Chris Christensen: White on White, Black on Black, Gold on Gold, si in mod special dupa utilizarea Thick N Thicker Volume Response Foaming Protein pentru o pieptanare si periere usoara. Mod de utilizare: Spalati cu samponul sau tratamentul de culoare preferat Chris Christensen. Clatiti foarte bine. Aplicati After Bath din plin direct pe par, masati cu degetele tot corpul cca 3 minute. Clatiti foarte bine. Coafati in maniera dv obisnuita
 

 
 

DAY TO DAY MOISTURIZING SHAMPOO

Day to Day – sampon hidratant pentru toate tipurile de piele si blana la caini si pisici. Imbogatit to vitamina E si extracte naturale din plante curata cu delicatete hidratand in acelasi timp pielea si blana, adaugand volum si stralucire. Formula pentru utilizare frecventa. Fortifica fiecare fir de par, penetrand de la stratul exterior spre stratul din interior, chiar in inima firului. Este un fortifiant lichid care sustine structura firului de la stratul interior, fara a-i modifica vreodata culoarea, fara a-i modifica textura sau a incarca firul. Exfoliant usor de inalta performanta terapeutica, acest sampon hidratant transforma pielea si parul deteriorat. Proteinele hidratante realimenteaza balanta naturala a pielii si parului, redandu-le sanatatea de la nivel molecular.

Organismul produce in mod natural enzime, insa numarul lor si eficienta scad odata cu varsta si agentii patogeni.  Din acest motiv, acest sampon nu va completa numai nutrientii vitali sanatatii parului ci il va apara de elementele responsabile cu distrugerea si ruperea firelor, prin promovarea cresterii unui start sanatos si prevenirea in viitor a ruperii, subtierii si despicarii firelor. Acest sampon este un complex de enzime bio-active cu un continut precis de proteine, hidranti si substante nutritive vitale necesare pielii si parului, ca acestea sa-si gaseasca puterea de a se regenera din interior, de a-si recapata frumusetea exterioara, rezistenta si elasticitatea.

 Atata timp cat procesele de intretinere in numar mare sunt necesare pentru perioada expozitionala a unui caine de show, este foarte usor ca blana acestui sa-si piarda protectia naturala si este vital sa o consolidam cu ajutorul samponului hidratant Day To Day  Sampon si a balsamului Day To Day pe perioada dintre expozitii, deoarece acestea protezeaza culoarea parului si il pastreaza puternic si rezistent.
 DAY TO DAY MOISTURIZING CONDITIONER

Day to Day – balsam hidratant pentru toate tipurile de piele si blana la caini si pisici. Imbogatit to vitamina E si extracte naturale din plante hidrateaza cu  delicatete in acelasi timp pielea si blana. Formula pentru utilizare frecventa.  O formula unica, de agenti ce nu sunt pe baza de ulei, care calmeaza si hidrateaza, dau stralucire parului si ajuta sa fie mai usor de pregatit. Fortifica fiecare fir de par, penetrand stratul exterior al firului spre interior, actionand de la baza firului si pe toata lungimea. Este un lichid fortifiant, care sustine structura firelor de par chiar de la interior, fara insa a modifica vreodata culoarea, textura sau a le incarca.

Balsamul Day to Day nu va afecta look-ul natural al parului, dand o nota de falsitate, deoarece proprietatile lui in hidratare patrund din interior spre exterior, asa cu se intampla si in mod natural. Pentru utilizarea lui pe rasele canine cu par lung si matasos folositi impreuna cu balsamul Day to Day si produsul Ice on Ice pe care il amestecati in bidonul de balsam.
 

 
SPECTRUM TEN SHAMPOO
Spectrum Ten Sampon este creeat special pentru blana dreapta sau ondulata pentru a crea o vizibila netezime, stralucire si flexibilitate intr-o singura formula. Prin formula sa speciala curata cu blandete fara a pierde din substanta , in timp ce emolientii din compozitie lasa blanii un aspect matasos. Indreapta firele rebele, lasand un aspect de curgere a blanii.
 
 

SPECTRUM TEN CONDITIONER

Spectrum Ten balsam este creeat special pentru blana dreapta sau ondulata pentru a crea o vizibila netezime, stralucire si flexibilitate intr-o singura formula. Prin formula sa speciala lasa blanii un aspect matasos, protejeaza impotriva umezelii, indreapta firele rebele, lasand un aspect de curgere a blanii.
 
 
 
 

 
 SPECTRUM ONE SHAMPOO
Spectrum One Coarse & Rough Coat Sampon (pentru blana sarmoasa) ofera rezultate surprinzatoare , restaurand un aspect de prospetime blanii. Blana dura a Terrierului se va indrepta conferind volum si textura marita. . Poodles, Bichon, Bedlington Terrier si rasele cu blana dublacare au blana prea moale vor capata volum pentru o mai usoara tundere.
 

SPECTRUM ONE CONDITIONER  

Spectrum one balsam este creeat special pentru blana sarmoasa pentru a crea o vizibila hidratare, stralucire si flexibilitate intr-o singura formula. Prin formula sa speciala lasa blanii un aspect de volum, protejeaza impotriva umezelii, asigura manevrabilitate crescuta pentru tundere.
 
 
 
 
 

SAMPOANE & TRATAMENTE PENTRU CULOAREWHITE ON WHITE  COLOR TREATMENT SHAMPOO

White On White  sampon tratament pentru culoare – imbogateste si reliefeaza pigmentul la cainii cu blana de culoare alba . Actioneaza profund la nivelul firului de par restaurand pigmentul sub cuticula fara a produce efect caustic datorita structurii moleculare foarte mici.

Nu contine agenti de inalbire, daca folositi pe blana de culoare inchisa va conferii un aspect lucios. Testati inainte de folosire pentru sensibilitate.

Avantaje:

1. Sistem de depozitare a pigmentului de culoare. Greutate moleculara usoara (particule foarte mici de culoare) ce penetreaza stratul superior al parului, fara utilizarea produselor chimice concentrate.

2. Neutralizeaza petele nedorite ce nu se duc prin spalare normala si nuanteaza tonurile de culoare.

3. Nu incarca stratul exterior al firului de par, permitand astfel trecerea luminii pe suprafata lucioasa a parului pentru a putea amplifica stralucirea si culoarea.

Beneficii:

1. O culoare semi-permanenta  ce nu se va lua pe maini sau pe haine si dureaza pana la 4 saptamani.

2. Aciditate echilibrata ce nu permite despicarea firului de par, protejand radacina, amplificand tonurile de culoare si stralucire.
 

 

RED ON RED COLOR TREATMENT SHAMPOO

Red on Red sampon tratament pentru culoare – imbogateste si reliefeaza pigmentul la cainii cu blana roscata. Actioneaza profund la nivelul firului de par restaurand pigmentul rosu sub cuticula fara a produce efect caustic datorita structurii moleculare foarte mici.

Utilizati doar pe blana de aceeasi nuanta ca si produsul sau nuante mai inchise. Nu folositi pe blana deschisa la culoare sau pe blana cu mai multe nuante (ex Collie). Testati inainte de folosire daca avetii dubii.

Avantaje:

1. Sistem de depozitare a pigmentului de culoare. Greutate moleculara usoara (particule foarte mici de culoare) ce penetreaza stratul superior al parului, fara utilizarea produselor chimice concentrate.

2. Neutralizeaza petele nedorite ce nu se duc prin spalare normala si nuanteaza tonurile de culoare.

3. Nu incarca stratul exterior al firului de par, permitand astfel trecerea luminii pe suprafata lucioasa a parului pentru a putea amplifica stralucirea si culoarea.

Beneficii:

1. O culoare semi-permanenta  ce nu se va lua pe maini sau pe haine si dureaza pana la 4 saptamani.

2. Aciditate echilibrata ce nu permite despicarea firului de par, protejand radacina, amplificand tonurile de culoare si stralucire. Red on Red este un tratament de revitalizare a culorii parului canin si este recomandat a se folosi pe rasele ce au par de culoarea rosie, mahonie, mahoniu inchis, sau mahoniu auriu. 
 

 

BLACK ON BLACK  COLOR TREATMENT SHAMPOO

Black On Black  sampon tratament pentru culoare – imbogateste si reliefeaza pigmentul la cainii cu blana de culoare inchisa. Actioneaza profund la nivelul firului de par restaurand pigmentul sub cuticula fara a produce efect caustic datorita structurii moleculare foarte mici.

Utilizati doar pe blana de aceeasi nuanta ca si produsul sau nuante mai inchise. Nu folositi pe blana deschisa la culoare sau pe blana cu mai multe nuante (ex Collie). Testati inainte de folosire daca avetii dubii.

Avantaje:

1. Sistem de depozitare a pigmentului de culoare. Greutate moleculara usoara (particule foarte mici de culoare) ce penetreaza stratul superior al parului, fara utilizarea produselor chimice concentrate.

2. Neutralizeaza petele nedorite ce nu se duc prin spalare normala si nuanteaza tonurile de culoare.

3. Nu incarca stratul exterior al firului de par, permitand astfel trecerea luminii pe suprafata lucioasa a parului pentru a putea amplifica stralucirea si culoarea.

Beneficii:

1. O culoare semi-permanenta  ce nu se va lua pe maini sau pe haine si dureaza pana la 4 saptamani.

2. Aciditate echilibrata ce nu permite despicarea firului de par, protejand radacina, amplificand tonurile de culoare si stralucire. Black On Black este potrivit pentru cainii cu par de culoare neagra si pentru rasele multicolore, deoarece ajuta la inchiderea intensa a nuantelor maronii la maro intunecat si negru-ciocolatiu.
GOLD ON GOLD  COLOR TREATMENT SHAMPOO

Gold On Gold  sampon tratament pentru culoare – imbogateste si reliefeaza pigmentul la cainii cu blana de culoare aurie . Actioneaza profund la nivelul firului de par restaurand pigmentul sub cuticula fara a produce efect caustic datorita structurii moleculare foarte mici.

Tratamentul cu Gold on Gold Shampoo imbogateste tonurile parului de culoare aurie. De asemenea, functioneaza foarte bine si la rasele cu culori multicolore inchise cum sunt German Shepherds and Belgian Tervurens, prin intensificarea culorii aurii a  stratului de par de dedesubt se va crea un aspect exterior a unui par plin de adancime si bogatie.

Avantaje:

1. Sistem de depozitare a pigmentului de culoare. Greutate moleculara usoara (particule foarte mici de culoare) ce penetreaza stratul superior al parului, fara utilizarea produselor chimice concentrate.

2. Neutralizeaza petele nedorite ce nu se duc prin spalare normala si nuanteaza tonurile de culoare.

3. Nu incarca stratul exterior al firului de par, permitand astfel trecerea luminii pe suprafata lucioasa a parului pentru a putea amplifica stralucirea si culoarea.

Beneficii:

1. O culoare semi-permanenta  ce nu se va lua pe maini sau pe haine si dureaza pana la 4 saptamani.

2. Aciditate echilibrata ce nu permite despicarea firului de par, protejand radacina, amplificand tonurile de culoare si stralucire. Samponul Gold on Gold este un tratament ce revitalizeaza culoarea, acesta fiind conceput pentru cainii ce au parul de la nuante aurii pana la nuante de maro, bronz sau bej.
 
 

 

SAMPOANE FARA CLATIRESHOW OFF

Show Off – solutie pentru curatat fara clatire. Ideal pentru toate tipurile de blana, revitalizeaza culoarea blanii si textura acesteia. Diminueaza petele murdare de pe toate culorile parului si creaza o stralucire radianta in doar cateva minute. Indeparteaza urmele de fixativ, pulbere sau alte produse cosmetice atunci cand nu este posibila o imbaiere.

Trebuie sa stiti ca acest sampon are o formula atat de usoara, incat nu necesita clatire si nici cainele sa fie udat complet inainte de aplicare. Doar pulverizeaza Show off pe intreaga blana, sapuneste-l bine cu degetele sau cu un prosop si usuca-l cu prosopul sau cu aer cald. Show off imbunatateste toate culorile si intinereste aspectul parului. De asemenea, este excelent pentru utilizarea lui zilnica pentru curatarea fetei si a picioarelor a tuturor raselor cu blana alba.

Mod de utilizare pentru caini de show – sampoanele ce nu necesita clatire sunt ideale pentru acestia. Chiar daca,  spalati cainele in seara dinaintea expozitiei, un produs ce improspateaza parul inainte de intrarea in ring este o necesitate.  Show Off va improspata parul in asa fel incat va arata ca si cand l-ati spalat si uscat cu cateva secunde in urma. Si va repara rapid si urmele de urina.

Mod de utilizare pentru proprietari de caini– este foarte indicat in a-l folosi si proprietari de caini ce spala cainele cel putin odata pe luna. Este o cale excelenta de a spala cainele intre bai si dureaza doar cateva secunde. Ideal pentru  un caine cu par lung ce curge pentru urmele de urina sau de de noroi pe picioare.

Mod de utilizare pentru saloanele de intretinere– Multe saloane de intretinere nu sunt familiarizate cu sampoanele ce nu se limpezesc si daca doar au auzit, nu isi pot imagina in ce mod ar putea fi folosit Dar, un salon poate avea cu adevarat beneficii daca foloseste un produs ca Show off,  pentru acele momente de dupa spalare, uscare, coafare, cand animalul  asteapta in cusca proprietarul sa vina sa il ia, iar el nu se mai poate abtine chiar deloc sa nu mearga afara si isi face in cusca nevoile. Nu ar avea niciun sens sa faca din nou o baie completa, dupa care inca o uscare, cand  s-a murdarit doar pe o portiune. Pulverizeaza Show off pe zonele murdarite, fa spuma cu mainile, dupa care usuca in prosop sau cu aer cald. Nu va mai fi nici o pata de murdarie sau miros neplacut. 


OC MAGIC FOAM
OC MAGIC FOAM  spuma de clatire finala cu intensificator optic (sampon fara clatire). Indeparteaza urmele de fixativ, pulbere sau alte produse cosmetice atunci cand nu este posibila o imbaiere. Spuma densa asigura o curatare usoara exact acolo unde este nevoie, putand fi aplicate fie pe intregul corp fie doar in anumite zone. Indicat pentru toate tipurile de par neinfluentind culoarea sau structura acestuia, nu parfumeaza.
 
 
 
 
 

 DRY BREEZE – COARSE & ROUGH COAT DRY SHAMPOO

Dry Breeze  Coarse & Rough Coat Sampon (pentru blana sarmoasa) sampon cu aplicare pe blana uscata ofera rezultate surprinzatoare, restaurand un aspect de prospetime blanii. Confera o textura moale intregului fir de par. Curata si indeparteaza mirosurile neplacute. Nu necesita apa, absoarbe repedeuleiurile si impuritatiele din blana si piele. Periajul ulterior indeparteaza  cu usurinta particulele de mizerie, revitalizand blana.


SOLUTII DE FINALIZARE
ICE TO ICE RTU

Ice To Ice RTU spray cu solutie de finisare, un balsam ce nu se clateste, ce descalceste si protejeaza impotriva soarelui,  creste rezistenta si elasticitatea parului. Creaza un strat ce protejeaza impotriva umezelii, ploii, prafului, urinei pe exteriorul firului de par, in timp ce in interior actioneaza restaurand o textura sanatoasa , stralucitoare si usor de manevrat. Adauga firului de par elasticitate si rezistenta pentru a preveni ruperea la periaj.

Instructiuni: aplicati direct pe blana uda sau uscata.

Pregatire pre-concurs: acest produs poate fi folosit ca produs de finisare inaintea intrarii in concurs – confera stralucire blanii si elimina electricitatea statica din par (antistatic). Se aplica prin pulverizare apoi se periaza blana pana se usuca.

Pentru descalcire: aplicati direct pe blana (uda/uscata) in zona incalcita, apoi descalciti usor la inceput folosind degetele apoi folosind o perie.

Poate fi utilizat si ca balsam – dupa spalare. In acest caz nu mai clatiti dupa folosire.

Avantajele utilizarii:

-         Descalceste                                                       - Respinge ploaia

-         Reda stralucirea                                                - Respinge lacrimile

-         Inlatura petele de lacrimi                                  - Respinge incurcaturile si inlciturile

-         Inlatura petele de urina                                     - Protezeaza parul

-         Protejeaza perinitele                                         - Respinge picaturile de saliva

-         Blocheaza umiditatea                                       - Da extensibilitate parului

-         Anti-static                                                         - Da parului elasticitate

-         Periere usoara                                                   - Da parului flexibilitate

-         Protectie solara                                                 - Previne ruperea

-         Inlatura murdaria                                              - Previne decolorarea parului

ICE TO ICE CONCENTRAT

Ice To Ice concentrat  solutie de finisare, ce descalceste si protejeaza impotriva soarelui,  creste rezistenta si elasticitatea parului. Creaza un strat ce protejeaza impotriva umezelii, ploii, prafului, urinei pe exteriorul firului de par, in timp ce in interior actioneaza restaurand o textura sanatoasa , stralucitoare si usor de manevrat.

Instructiuni: diluati 15:1 cu apa apoi aplicati direct pe blana uda sau uscata.

Pregatire pre-concurs: acest produs poate fi folosit ca produs de finisare inaintea intrarii in concurs – confera stralucire blanii si elimina electricitatea statica din par (antistatic). Se aplica prin pulverizare apoi se periaza blana pana se usuca.

Pentru descalcire: aplicati direct pe blana (uda/uscata) in zona incalcita, apoi descalciti usor la inceput folosind degetele apoi folosind o perie.

Poate fi utilizat si ca balsam – dupa spalare. In acest caz nu mai clatiti dupa folosire.

Avantajele utilizarii:

-         Descalceste                                                       - Respinge ploaia

-         Reda stralucirea                                                - Respinge lacrimile

-         Inlatura petele de lacrimi                                  - Respinge incurcaturile si inlciturile

-         Inlatura petele de urina                                     - Protezeaza parul

-         Protejeaza perinitele                                         - Respinge picaturile de saliva

-         Blocheaza umiditatea                                       - Da extensibilitate parului

-         Anti-static                                                         - Da parului elasticitate

-         Periere usoara                                                   - Da parului flexibilitate

-         Protectie solara                                                 - Previne ruperea

-         Inlatura murdaria                                              - Previne decolorarea parului
 

 

 COATLINK COAT DRESSING

Coatlink Coat Dressing – spray pentru hidratare si luciu. Se poate utiliza la toate rasele. Confera o textura moale intregului fir de par asigurand manevrabilitate crescuta pentru tundere.

Instructiuni: agitati bine inainte de utilizare. Aplicati dea lungul firelor de par. Blana poate fi uda sau uscata.  Se utilizeaza pentru toate tipurile de par. Periati dupa aplicare.

Chris Christensen Coat Link Coat Dressing reda hidratarea si transforma complet aspectul parului dandu-i un aspect gratios. Adaugand parului o stralucire multi-dimensionala, produsul este special creat pentru rasele ce au par dublu si pentru rasele cu par lung. Poate fi folosit si pe caini si pe pisici. Hidratarea este unul dintre cele mai importante aspecte pentru un par sanatos, controlat si stralucitor. Chris Christensen Coat Link Coat Dressing reface si transforma complet parul hidratandu-l de 4 ori mai mult si astfel lipsa flexibilitatii si lipsa de stralucire raman de domeniul trecutului. 

 Coat Link produce un strat elastic, profound, culori mai bogate, flexibilitate maxima a firelor indisciplinate si incretirea firelor nu mai are loc. Obtineti rezultate bune in producerea aspectului de par curgator si a stralucirii multi-dimensionale la rasele cu par dublu si un aspect de par curgator si linii netede la rasele cu parul lung. Coat Link este o spuma pulverizatoare usor de utilizat ce da stralucire si usureaza coafarea, da volum de durata parului, volum ce se simte la atingere. Are in continut o tripla lanolina naturala,  ce ajuta la intarirea si repararea fina a firelor de par, lasand la vedere un par cu fir gros si sanatos.
 
 

 

PRODUSE COSMETICEWHITE ICE CREAM

WHITE ICE CREAM – vopsea crema pentru parul alb. Intensifica culoarea si acopera petele de pe parul alb.

Instructiuni:. Aplicati dea lungul firelor de par. Se utilizeaza pentru blana alba. Lasati sa actioneze.  Apoi continuati programul de cosmetica

Crema alba pentru acoperirea petelor cu o nuanta de alb intens. 

 Formulata special pentru o aplicare usoara cu excelenta acoperire. Nu unge si nu incarca. Are o pigmentatie densa ce da intensitate culorii pentru a acoperi si cele mai severe pete si defecte. Poate fi utilizata si impreuna cu Chris Christensen Systems White Ice Chalk.

WHITE ICE PULBERE

White Ice Pulbere pentru parul alb. Intensifica culoarea si acopera petele de pe parul alb. Nu contine peroxizi.

Instructiuni:  Aplicati in blana uda sau uscata. Se utilizeaza pentru blana alba. Lasati sa actioneze. Periati bine zona, indepartati excesul.  Apoi continuati programul de cosmetica.

Albeste albul, da textura si construieste, toate dintr-o singura aplicare. Se poate folosi pe toate tipurile de par. Nu incarca parul, fiecare suvita va arata plina de vitalitate. Adera pe par in mod egal, astfel se poate scoate afara prin periere cu usurinta. La atingere se simte o textura naturala si da un aspect uimitor. Nu contine clor sau peroxizi.
 
 

 

WHITE ICE SPRAY

White Ice spray  pentru parul alb. Intensifica culoarea si acopera petele de pe parul alb. Nu contine peroxizi.

Instructiuni: Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati in blana uda sau uscata. Se utilizeaza pentru orice tip de blana alba. Lasati sa actioneze. Periati bine zona.  Apoi continuati programul de cosmetica.

Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa. Pentru uz extern. Pentru uz veterinar, la caini si pisici. Contine substante inflamabile. Nu perforati sau aruncati in for recipientul. Nu lasati la indemana copiilor.

 
 
 

 

BLACK  ICE SPRAY

Black  Ice spray  pentru parul negru. Intensifica culoarea si acopera petele de pe parul negru.

Instructiuni: Agitati bine inainte de utilizare. Aplicati in blana uda sau uscata. Se utilizeaza pentru orice tip de blana neagra. Lasati sa actioneze. Periati bine zona.  Apoi continuati programul de cosmetica.

Evitati contactul cu ochii. In cazul contactului cu ochii, clatiti imediat cu apa. Pentru uz extern. Pentru uz veterinar, la caini si pisici. Contine substante inflamabile. Nu perforati sau aruncati in for recipientul. Nu lasati la indemana copiilor.
 CHRISSTIX WHITE/BLACK

ChrisStix baton corector pentru culoare alb/negru. Intensifica culoarea si acopera petele de pe parul alb/negru.

Instructiuni: introduceti in apa pentru cateva secunde apoi aplicati dea lungul firelor de par. Se utilizeaza pentru blana alba/neagra. Lasati sa actioneze.  Apoi continuati programul de cosmetica

Fara mizerie – Fara complicatii – Non-toxic

 Nu va veti crede ochilor! Este necesar sa-l aveti. Alt produs inovativ al lui Chris Christensen, special creat pentru cainii de show in expozitii. ChrisStix va permite sa acoperiti petele, ascunde gri-ul si elimina culorile nedorite de pe par in cateva secunde. Aplicatorul ChrisStix are o forma usor de manevrat direct pe petele mici de culoare si are o putere mare de acoperire. Nu puteti gresi sau mazgali. Dureaza pana este scos prin spalarea cu sampon. Spre deosebire de pudra si creta – ChrisStix acopera petele excelent, chiar si atunci cand periati acea suprafata
 

 

PRODUSE STILIZARE


SUPER HOLD COAT SPRAY 

Super hold coat spray – fixativ ce nu contine apa. Confera rezistenta indelungata. Se usuca imediat la contactul cu parul pe care il fixeaza perfect de fiecare data.

Instructiuni: agitati bine inainte de utilizare. Aplicati dea lungul firelor de par. Nu udati. Se utilizeaza pentru toate tipurile de par.

Super Hold Coat Spray este un fixator suprem fara apa. Are efect de lunga durata. Este un produs revolutionar printre fixativele de par ce nu sunt pe baza de apa. Are o uscare rapida ce duce la un efect de durata. Intarire instanta ce dureaza, fara a da parului un aspect lipicios sau impermeabil, asigurand un aspect durabil de fiecare data. Spray-ati scurt si amplu.
 
 
 
 

 

THICK N’ THIKER

Thick N’ Thiker spray finalizare ce confera protectie si asigura manevrabilitate sporita firului de par. Asigura volum si textura firului de par insotite de un aspect natural.  O solutie completa in vederea tunderii si cosmetizarii animalului. Poate fi folosit si ca fixativ dupa terminarea coafarii.

Instructiuni: agitati bine inainte de utilizare. Aplicati dea lungul firelor de par. Blana poate fi uda sau uscata.  Se utilizeaza pentru toate tipurile de par. Se poate aplica in momentul in care uscati animalul cu un uscator de par, impreuna cu jetul de aer al uscatorului pentru o mai buna acoperire.
 
 
 
 

 

THICK N THICKER VOLUME RESPONSE FOAMING PROTEIN 

Thick N Thicker Volume Response Foaming Protein adauga un extraordinar volum oricarui tip de par. Reface proteinele si creaza volumul prin implantarea un numar mare de proteine cu greutate moleculara mica. Densitatea compacta a spumei de baza permite distribuirea ei usor prin blana. Da un volum natural parului subtire si rar in timp ce repara si protejeaza firul. Intareste radacina si repara varfurile despicate.

 Mod de utilizare:Spalati cu samponul dv favorit de la Chris Christensen Systems, clatiti bine, dupa care aplicati Thick N Thicker Volume Response Foaming Protein pe un par curat si ud. Masati bine spuma densa la baza  parului si acordati o atentie deosebita si varfurilor timp de 2-3 minute. Clatiti bine cu apa calduta. Aplicati After u  Bathe, o solutie finala de clatire, foarte potrivita pentru o pieptanare si descalcire usoara. In final, coafati in maniera dv obisnuita. 
 

 

KIT PROGRAMME COSMETICA CHRIS CHRISTENSEN

CHRIS CHRISTENSEN CLEAN START SHAMPOO KIT

Continutul kit-ului:

 1.  Clean Start Shampoo 4 oz. – sampon curatare

2.  Thick N Thicker Foaming Protein 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  After u Bathe 4 oz. – ofera o usurinta remarcabila in pieptanarea si perierea parului, scurteaza timpul de uscare-coafare

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul.


CHRIS CHRISTENSEN DAY TO DAY KIT

Continutul kit-ului:

 1.  Day To Day 4 oz. – sampon hidratant cu uz zilnic

2.  Thick N Thicker Foaming Protein 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  After u Bathe 4 oz. – ofera o usurinta remarcabila in pieptanarea si perierea parului, scurteaza timpul de uscare-coafare

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul
 

 

CHRIS CHRISTENSEN BLACK ON BLACK KIT

Continutul kit-ului:

1.  Black On Black 4 oz. – sampon tratament culoare

2.  Thick N Thicker Foaming Protein 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  After u Bathe 4 oz. – ofera o usurinta remarcabila in pieptanarea si perierea parului, scurteaza timpul de uscare-coafare

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul.
 

 

CHRIS CHRISTENSEN GOLD ON GOLD KIT

Continutul kit-ului:

1.  Gold On Gold 4 oz. – sampon tratament culoare

2.  Thick N Thicker Foaming Protein 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  After u Bathe 4 oz. – ofera o usurinta remarcabila in pieptanarea si perierea parului, scurteaza timpul de uscare-coafare

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul.
 

 

CHRIS CHRISTENSEN WHITE ON WHITE KIT

Continutul kit-ului:

1.  White on White 4 oz. – sampon tratament culoare

2.  Thick N Thicker Foaming Protein 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  After u Bathe 4 oz. – ofera o usurinta remarcabila in pieptanarea si perierea parului, scurteaza timpul de uscare-coafare

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul
 

 

CHRIS CHRISTENSEN MAINTENANCE SYSTEM  KIT

Pentru intretinerea blanii intre imbaieri

Continutul kit-ului:

1.  OC Magic Foam 1.7 oz. – spuma de clatire finala cu intensificator optic (sampon fara clatire).

2.  Miracle Air 2 oz. – deodorant

3.  Day to Day moisturizing conditioner  4 oz. – balsam hidratant

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul
 

 

CHRIS CHRISTENSEN SPECTRUM TEN  SYSTEM  KIT

Pentru rase cu blana, moale, delicata, dreapta ce necesita o stralucire matasoasa

Continutul kit-ului:

1.  Spectrum Ten Shampoo 4 oz. – sampon pentru rase cu par drept

2.  Thick N Thicker Foaming Protein 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  Spectrum Ten  conditioner  4 oz. – balsam hidratant pentru rase cu par drept

4.  Ice on Ice 2 oz. – spray de finish ce tonifica, fortifica si protejeaza parul
 

 

CHRIS CHRISTENSEN SPECTRUM  ONE SYSTEM  KIT

Pentru rase cu blana aspra si sarmoasa ce necesita un aspect cret

Continutul kit-ului:

1.  Spectrum One Shampoo 4 oz. – sampon pentru rase cu sarmos

2.  Spectrum One Substance Builder 4 oz. – adauga volum impresionant oricarui tip de par

3.  Spectrum One  conditioner  4 oz. – balsam hidratant pentru rase cu par drept

4.  OC Magic Foam 1.7 oz. – spuma de clatire finala cu intensificator optic /sampon fara clatire