Prima Pagina      Cosmetica      Masini de tuns
 
 
 
 
Pielea si parul reprezinta o protectie impotriva intemperiilor si controleaza temperatura corpului unui animal.  Sanatatea si conditia fizica se pot oglindi in starea blanii.


Multe rase de caini necesita ingrijire si tuns constant. Cainii sufera 2 naparliri anuale mai mult sau mai putin evidente in functie de rasa din care fac parte si anume: una primavara care este stimulata de cresterea blanii de vara si una toamna produsa de inlocuirea parului de vara cu cel de iarna.

Cainii cu blana lunga trebuie sa fie tunsi regulat, nu numai din motive estetice. Parul cainelui se poate incalci foarte usor, chiar pana la punctul in care singura solutie este tunderea completa. Mancarea, mizeria si diferitele resturi si ramasite de pe afara se prind foarte usor in blana incalcita, cauzand probleme de igiena si sanatate. Parul incalcit mentine umezeala si nu permite pielii sa respire, favorizand astfel iritatiile, eczemele, dezvoltarea puricilor si capuselor.

 

 
 
 
 
Va prezentam solutiile oferite de firma noastra celor care tund animale:
 
 
 
                                                                    
 
                                                                   Cutite pentru masina de tuns                          Intretinere & Service

mai multe detalii...                                           mai multe detalii...                                           mai multe detalii...