Prima Pagina      Medicamente      Igiena si ingrijire

CleanOcular ™

CleanOcular ™ este o solutie pentru curatarea pielii si blanii din jurul ochilor pentru caini si pisici.

Doar pentru uz veterinar. Doar pentru uz extern. A se pastra intr-un loc racoros. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii.

Pentru a curata petele de lacrimi de pe pleoape si zona inconjuratoare, folositi o bucata de tifon sau un tampon de vata inmuiat cu cateva picaturi de CleanOcular™ . Aveti grija sa nu atingeti suprafata ochiului cu bucata de tifon sau un tamponul de vata – poate produce iritatii prin abraziune. Suprafata ochiului este foarte sensibila. Curatati dupa folosire picuratorul pentru a evita contaminarea restului de solutie din flacon.

Consultati medicul veterinar inainte de folosire daca animalul prezinta durere sau iritatie la nivel ocular, ochii sunt rosii sau inflamati, prezinta lacrimare abundenta, secretii, sau daca animalul se zgarie/freaca la ochi.
 
 

Lubrithal™

Lubrithal™ - gel ocular (lacrimile artificiale) pe baza de carbomer - fixeaza apa, umezesc corneea si formeaza un film lacrimal care se mentine in timp, se distribuie bine pe toata suprafata corneei, sunt bine tolerate si nu incomodeaza vederea.

Aplicati 1-2 picaturi in unul sau ambii ochi la un interval de timp indicat de catre medicul veterinar. Consultati medicul veterinar inainte de folosire.

A se folosi in maxim 1 luna dupa deschidere.
 
 

CleanAural®  Dog

CleanAural®  Dog - O solutie special formulata pentru curatare zilnica si indepartarea secretiilor auriculare si a mizeriei.  Contine un solvent organic si o solutie hidratanta. De asemenea poate fi folosit  ca adjuvant in examinarea canalului auricular. pH-ul sau de 6.55 nu inhiba activitatea antimicrobienelor topice. Contraindicatii : a nu se folosii daca suspicionati perforarea timpanului.

Doar pentru uz veterinar. Doar pentru uz extern. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii. Daca este ingerat aratati medicului prospectul.

Plasati varful picuratorului la partea superioara a canalului auricular. Presati usor flaconul. Aplicati CleanAural® liber in fiecare ureche. Masati bland urechile din exterior, inainte de a permite animalului sa-si scuture capul. Dupa aceea indepartati cu un tampon de vata orcie murdarie vizibila si ceruumul. Daca urechea este foarte murdara repetati.

CleanAural® poate fi aplicat o data sau de doua ori pe saptamana, sau dupa indicatiile medicului.

Consultati medicul veterinar inainte de folosire daca animalul prezinta durere la nivelul urechii sau produce mult ceruum.

Curatarea regulata a urechii cainelui previne acumularea in exces a ceruumului si a mizeriei si aparitia unor probleme de sanatate.
 
 

CleanAural® Sensitive Dog

CleanAural® Sensitive Dog - O solutie special formulata pentru curatare zilnica si indepartarea secretiilor auriculare si a mizeriei pentru cainii cu urechi sensibile. pH 6.5 (-/+0.3) Contine un solvent organic si o solutie hidratanta. Creat pentru a curata urechi sanatoase si a le mentine in bune conditii.

Contraindicatii : a nu se folosii daca suspicionati perforarea timpanului. Doar pentru uz veterinar. Doar pentru uz extern. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii. Daca este ingerat aratati medicului prospectul.

Aplicati CleanAural® Sensitive liber in fiecare ureche. Masati bland urechile din exterior, inainte de a permite animalului sa-si scuture capul. Dupa aceea indepartati cu un tampon de vata orcie murdarie vizibila si ceruumul. Daca urechea este foarte murdara repetati.

CleanAural® Sensitive  poate fi aplicat o data sau de doua ori pe saptamana, sau dupa indicatiile medicului. Consultati medicul veterinar inainte de folosire daca animalul prezinta durere la nivelul urechii sau produce mult ceruum.
 

CleanAural®  Cat

CleanAural®  Cat - O solutie special formulata pentru curatare zilnica si indepartarea secretiilor auriculare si a mizeriei. pH 7.5.  Contine un solvent organic bland si o puternica solutie hidratanta pentru a proteja pielea sensibila din canalul auricular al pisicii.

Contraindicatii : a nu se folosii daca suspicionati perforarea timpanului.

Doar pentru uz veterinar. Doar pentru uz extern. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii. Daca este ingerat aratati medicului prospectul.

Plasati varful picuratorului la partea superioara a canalului auricular. Presati usor flaconul. Aplicati CleanAural® liber in fiecare ureche. Masati bland urechile din exterior, inainte de a permite animalului sa-si scuture capul. Dupa aceea indepartati cu un tampon de vata orcie murdarie vizibila si ceruumul. Daca urechea este foarte murdara repetati.

CleanAural® poate fi aplicat o data sau de doua ori pe saptamana, sau dupa indicatiile medicului.

Consultati medicul veterinar inainte de folosire daca animalul prezinta durere la nivelul urechii sau produce mult ceruum.

 

CleanDental™

CleanDental™ - Pasta de dinti pentru caini pe baza de  monofluorophosphate de sodiu cu periu?a de din?i inclusa.

Contine ingrediente ce impiedica formarea tartrului. Contine carbonat de calciu pentru intarirea dintilor. Periajul dintilor cu pasta de dinti este o metoda eficienta pentru prevenirea formarii tartrului.

Obisnuiti animalul pentru examinarea gurii. Aplicati o cantitate suficienta de pasta de dinti pe periuta inclusa in pachet. Periati intrega suprafata a fiecarui dinte cu miscari circulare. Periati cu blandete si gingiile in acelasi timp. Repetati de 2-3 ori pe saptamana. Consultati medicul veterinar in cazul tartrului persistent, a respiratiei urat mirositoare, a inflamarii gingiilor.

Doar pentru uz veterinar. Doar pentru uz extern. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii.
 
 
 

Bitter Spray

Bitter Spray - este un lichid non-toxic cu un puternic gust amar. BitterSpray este ideal pentru a impiedica animalul sa linga sau muste zone cum ar fi rani, bandaje sau alte obiecte. Este o alternativa la clasicele coliere.

Doar pentru uz extern. A nu se aplica in zona ochilor. A se feri de inghet. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii.

Aplicat spray-ul in zona ranii sau pe bandaje, cu precadere pe bandaje. Reaplicati ori de cate ori considerati necesar. BitterSpray nu nu interactioneaza cu procesul de vindecare a ranii. Daca animalul continua sa linga rana sau bandajul in ciuda aplicarii de BitterSpray recomandam un consult medical.
 
 

AntiSept

AntiSept – spray cu clorhexidina 0.05% - o formula special creata pentru a mentine ranile sau leziunile curate.

A se ferii de inghet. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii. Doar pentru uz extern.

Indepartati cu blandete orice corp strain de la nivelul pielii cu o bucata de tifon sau un tampon de vata. Pulverizati solutia direct pe zona ce urmeaza a fi curatata. A nu se amesteca cu apa. Daca este necesar escoriatiile pot fi curatate zilnic cu AntiSept.
 
 
 

Chlorhex 3%

Chlorhex 3% sampon pe baza de clorhexidina 3%. Clorhexidina are o puternica actiune bactericida si bacteriostatica asupra bacteriilr Gram + si Gram -, chiar si in concentratii foarte mici. Ea are in egala masura si o activitate fungistatica asupra majoritatilor ciupercilor si levurilor patogene .

Doar pentru uz extern. Doar pentru uz veterinar, la caini si pisici ca metoda complementara de tratament a dermatitelor. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii. Evitati contactul cu ochii.

Udati in intregime blana cu apa calduta. Aplicati Chlorhex 3% in catava puncte diferite si masati in blana, asigurati-va ca este destul sampon pentru a forma spuma. Evitati ochii. Clatiti cu apa curata si calda si uscati in intregime. Consultati medicul veterinar inainte de folosire
 

Neutrale™ Sampon

Neutrale™ Sampon - formulat pentru a mentine sanatatea si stralucirea blanii. Sampon cu proprietati hidratante, ideal pentru utilizarea frecventa, pentru descalcire cu un pH echilibrat, ce curata cu blandete blana si pielea.

Doar pentru uz veterinar. Doar pentru uz extern. Tineti ferit de locuri unde pot ajunge copiii. Evitati contactul cu ochii.

Udati in intregime blana cu apa calduta. Aplicati Neutrale™ in catava puncte diferite si masati in blana, asigurati-va ca este destul sampon pentru a forma spuma. Evitati ochii. Clatiti cu apa curata si calda si uscati in intregime.